16 December

Vaknade strax före sex. Tog mig ett bad och gjorde mig i ordning för att följa med Sofie till Nora. Hon hade blivit kallad till en jobb intervju. Vi åkte iväg vid halv åtta men när vi kom till Persberg så gav vi upp. Sofie ringde och talade om att det var så dåligt väder så hon ville inte köra till Nora i det väglaget. Hade hon verkligen velat ha jobbet så hade vi nog trotsat vädret och åkt vidare. Men nu åkte vi hem igen.
Vi åkte till ICA för att köpa mitt flytande margarin. Det var riktigt behändigt att vara på affären så tidigt. Det var inte speciellt trångt. Men det blev dyrt margarin, gick på över fyrahundra.
Sedan åkte vi till Skafferiet och tog oss en frukost fika.
Efter att vi hade stärkt oss med smörgås och te så gjorde vi stan osäker. Jag köpte sju julklappar. Känns riktigt bra att ha börjat med klapparna iallafall.
Sofie var snäll och skottade gården innan hon åkte hem till sig. Hon skulle vila lite för sedan skulle hon iväg till Kristinehamn och jobba dygn.
Sten-Åke gick ut på stan efter maten. Han skulle köpa med sig en julgrupp till en arbetskamrat som är sjukskriven. Förutom blommorna så kom han hem med en skiva till mig. Det är folk här ifrån Filipstad som har gjort den. Den var riktigt bra. Det var roligt att få en present så här nära jul. Det är ju extra roligt att få när man inte räknar med att få.
Jag hoppas att ni passar på att njuta av allt som hör julen till och inte bara stressa.
Vinterkram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0