13 November

Vi vaknade nio idag också. I dag tänkte jag hoppa över gröttallriken eftersom det var lördag men det blev att jag gjorde i ordning min portion iallafall. Kvart över tio åkte vi och hämtade upp Anton för vidare färd mot Karlskoga.
När grabbarna hade samling så åkte jag och Stenis och handlade lite. Det blev en ny stol till datarummet, present åt Emma och även en liten present till Sofie.
När vi åkte förbi Lottas gamla lägenhet så såg vi våra gamla mål. Skall ni inte ha dem längre eller har du glömt bort dem ? Om ni inte vill ha dem så tar Stenis dem tillbaka.


Klockan ett var det J-20 match i Nobelhallen mellan Bofors och Kristinehamn. Det var en väldigt roligt och nervpirrande match.
Efter tre perioder så var resultatet  så här. Men då blev det fem minuters förlängning .
Då blev resultatet så här.Sammy var med oss och tittade på Simons match. Det är härligt att få träffa honom. För det är inte alltför ofta.

När vi kom hem så gjorde vi iordning Taccos. Simon hade lagt in det som önskemål. Han fick visst äta vad han ville en dag i veckan.
Nu blir det nog mest soffhäng resten av kvällen.
Kram på er mina vänner  ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej Självklart ska jag ta med målen :) Har tyvärr en hel del kvar,, :( bla alla uteleksaker,,, skulle gjort ett ryck igår men dagen gick åt Humla,,, Kramar L

2010-11-14 @ 14:22:19
Postat av: Lotta

PS synd ni inte åkte förbi min "nya" lägenhet,, då kunde ni ju fått fika också :)

2010-11-14 @ 14:23:34
Postat av: Susanne

Hade en tanke att åka förbi och lämna din present. Men det kommer nog att dröja innan vi kommer. Du vet nog varför.

2010-11-14 @ 16:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0