28 November 1:a Advent

Vaknade strax innan klockan. Kändes skönt att veta att det var sista fm på ett tag. Under förmiddagen på jobbet bestämde jag mig för att försöka sluta en timme tidigare. Simon skulle till Karlskoga på match och det var han som skulle köra. Kändes lite jobbigt att låta honom köra iväg själv i det dåliga vädret, och vi skulle komma ett par timmar senare. Hörde efter med Stenis vad han tyckte innan jag talade om på jobbet att jag skulle smita iväg. Det blev ett par hektiska timmar på slutet för att hinna få allt klart på jobbet.
Kändes bra att Sten-Åke körde till Karlskoga för det var inte så trevligt efter vägen.
Efter vi släppte av grabbarna vid ishallen åkte vi vidare till Ö&B och handlade lite. Sedan åkte vi till Colloseum, vet inte om det är det restaurangen heter. Där åt vi iallafall Black & White på planka, smakade helt underbart.
Vi hade ett problem inför den här matchen. Våra älskade pojkar skulle mötas så vem håller man på ?


Lillebror  och Storebror Svensson

Det var en spännande match och alla var duktiga. Men ett lag vann ju som ni förstår.Storebror vann och det var kanske tur för annars hade nog inte Simon fått det lätt på jobbet i morgon.Bröderna när matchen är slut.

Ja nu har ni väl alla firat första advent idag. Alla utom jag. Här har inte funnits tid för att fixa i ordning någonting. Strök köksgardinerna när vi kom hem, så i morgon förmiddag skall jag fixa i ordning på köket.
Man kan ju trösta sig med att ingen tar ifrån en jobbet.
Avslutade kvällen med att titta på Beck filmen. Har sett den tidgare men det blev att jag satt kvar iallafall.

Kram och God natt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0