24 Oktober FN - dagen
Sista tidiga morgonen för den här gången. Skönt att få sova lite längre i morgon. På jobbet gick det i ett. Blev många telefonsamtal pga att Palmoljan som vi har till flatbrödet är på väg att ta slut och det inte kommer något nytt förrän på tisdag. De som kör den linjen har varit utbeordrade den här helgen så det är ju lite olyckligt att det tar slut till morgonen. Men nu får de köra en sort som det inte behövs någon Palmolja i när den tar slut. Förhoppningsvis blir det bra i slutänden.
Vi hade tänkt följt med Simon och hans grabbar till Hagfors för att titta när de spelade men vi valde att stanna hemma så Simon fick ha bilen själv.
Det blev vinst över Viking med 3-6. Simon gjorde ett ass.
Sammys lag Karlskoga vann över Hallsberg med 6-1. Sammy gjorde de två första målen. Så idag var han riktigt nöjd.

Sofie har varit hem en stund under eftermiddagen och tittat till sina föräldrar. Den jobbintervjun hon gjorde häromdagen ringde de om idag. Hon skall gå bredvid för att se och lära hos en handikappad 20 - årig tjej.
Men den här veckan har hon fullt med jobb här i stan så det skulle bli nästa vecka. Vi får väl se vad det blir av det.
Sten-Åke och jag tog oss en promenad ner till Domus och handlade det nödvändigaste. Sedan gick vi till Torggrillen och åt lite mat. Jag tog en kokt special och Stenis en pizza. Det var inget större fel på maten men Sibyllas i Karlskoga är godare.
Nu blir det en stund framför teven.
Kram Susanne   ♥

Kommentarer
Postat av: stenis

kul

2010-10-25 @ 07:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0