29 Oktober

Ja nu var äntligen den här perioden färdig. Skall bli skönt att få vara ledig i ett par dagar.
Blev väckt strax före ett av telefonen. Det var kära dottern som ringde. Får skylla mig själv för jag hade bett om skjuts till Wasa. Marie, Stenis arbetskamrat hade blivit lovad fem låder med mackor till sin sons hockeylag. Men det föll ju på min lott att hämta ut dem hos portvakten. Det var bara det att den här dagen var Sten-Åke och Simon tvungna att ha våran bil till Kartro för de skulle inventera och då skulle de bli sena trodde de. Men allt gick bra Sofie skjutsade mig och mackorna fick jag.
Det var bara det att Simon och Sten-Åke kom hem tidigare än någonsin. De var hemma redan klockan tre. Så det blev en dyr dag eftersom Stenis hade två bilar i omlopp. Resebilen hade han också tankat den här veckan eftersom det var hans körvecka. Och till allt elände så hade de ju bara behövt haft en bil. Men sådant är livet.


Så här ser Wasa/ Barilla ut med sina nya skyltar.

Under eftermiddagen har jag städat köket. Putsat fönster och bytt gardiner. Känns skönt att börja ledigheten med detta istället för som jag brukar göra. Sista dagen på ledigheten.I kväll har vi ätit kycklingsallad. Smakade gott efter allt städande. Nu skall jag ta och sätta mig framför teven en stund. Får hoppas att man orkar hålla sig vaken.

Kram Susanne ♥

Kommentarer
Postat av: stenis

intessant och kuuuuul

2010-10-30 @ 15:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0