6 Oktober Jennifer DagenSimon har börjat sitt nya liv idag. Han gick upp 5.10 för att hinna äta gröt och ägg innan avfärd till Karlskoga och jobb. Sten-Åke var inte riktigt beredd på det. Han är ju van att få rå sig själv fram till kvart i sex. Men nu får de gå på varann.


Den här maten hade Simon gjort i ordning i går kväll. Så det var vad han packade ner i ryggsäcken. Nu var han ju till Töreboda direkt efter jobbet för en match. Så det var ju därför det blev lite mycket.

Min natt på jobbet gick bra. Var inte trött ens vid den vanliga timman mellan två och tre.
Sov ganska så gott under förmiddagen. Gick upp vid tolv.Efter att Stenis och jag hade ätit kokt blomkål och baconsås så åkte vi till Wasabutiken. Det var Sten-Åkes arbetskamrat Marie som ville ha Wasamackor till sin sons hockeylag.

Nu under kvällen har jag först pratat med yngsta lillasystern i telefon. Efter henne var det Marianne som ringde och grattade mig. Hon hade tänkt sig in till mig någon dag men vi bestämde att det får bli nästa ledighet.

Har även bakat en tårta eftersom jag får främmat imorgon. Nu skall jag lägga mig och läsa. Kan nog inte somna förrän Simon har kommit hem. Blir lite orolig när de ligger ute på vägarna när det är mörkt och älgtider.
Må gott alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0