8 Oktober

Vaknade inte förrän 9.20. Men det var ganska förståeligt för fram till klockan fem så sov jag jätte dåligt. Kan bli så ibland efter nattskift när det har varit mycket och dålig sömn.
Eftersom Lena skulle komma och hälsa på mig och jag inte hade lust med att baka något så åkte jag till Skafferiet och köpte två goda smörgåsar och var sin bakelse åt oss. Har varit mätt nästan hela dagen på detta. Av Lena fick jag ett fint hjärta som jag har hängt upp i fönstret i vardagsrummet. Man skall ha ett ljus i.Sofie var ute och rastade Malte då passade de på att komma hem till oss och busa lite på gräsmattan. Det är en av de få hundarna som jag inte är rädd för. Men så skäller han inte heller¨.

När Sten-Åke kom hem så åkte vi och handlade. Först blev det en tur till Helmia. Där sålde de en massa bra saker till billig peng. Sedan blev det en tur till ICA och där blev det desto dyrare.

I dag blev det fredagsmys med pizza till Stenis och sallad för mig. Vi hade faktiskt passat på att köpa lite smågodis också . Vi har suttit framför teven mest hela kvällen.

Vill gratulera min vän Anette som har blivit Mormor idag till en liten flicka. Såg henne på bild och det var en jätte söt liten baby.

Kram Susanne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0