1 April 2011

Vart har de här tre månaderna tagit vägen. Det är ju inte klokt vad tiden har gått fort. Idag kom jag inte upp förrän vid niosnåret. Vaknade första gången halv sju men kände att jag var tvungen att försöka att sova lite. Men det var bara det att jag kände mig tröttare nio än vad jag gjorde halv sju.
Anette kom hit vid halv elva. Vi gick ner till Begravningsbyrån för att skicka en kondoleans till en före detta arbetskamrat. Han dog bara knall och fall på sitt arbete. Den här månaden skulle han ha fyllt 57 år.
Vi gick bort till Skafferiet och tog oss en fika på ett par timmar. Tiden går fort när man har någon att prata med.
Sofie har varit här ett par gånger. Hon är så lycklig för Bali och hon beställde en resa till Rhodos igår. De skall åka i maj. Kul för dem att komma iväg lite.
När Sten-Åke och Simon kom hem så var det framdukat med fika åt dem. Jag hade köpt wienersemla åt oss.
Sten-Åke och jag promenerade bort till Palermo vid sextiden. Vi blev sittandes ett bra tag med våra pizzor. Det var hur mycket folk som helst som hade kommit på samma tanke som oss. Den pizzerian verkar det verkligen gå bra för.
Vi promenerade över stan när vi skulle hem igen.
Ringde till Sammy för att kolla upp hur han och Anna skulle göra när vi skall iväg och gratta Mormor. Hörde mig även för om vilka planer de hade till påsk. Det är ju snart påsk om dagarna skall gå så här fort.
Nu har vi mest suttit framför teven.
Det här kortet togs i samband med Sammys dop i september 1982. Kolla in Stenis håriga bringa. Vi har kommit fram till att någon knapp måste ha gått upp. För riktigt så urringat brukade han inte ha vad vi vet.
Ni får alla ha en trevlig helg.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Sååå Fiint ;)) Härlig dag ni haft :) kramar

2011-04-02 @ 09:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0