11 April 2011 Emelie 23 År

Hipp Hipp HURRA till Emelie idag. I dag fyller hon 23 År men på den här bilden är hon bara 19 dagar. Den är tagen 30 April Och vi var till Avesta för att titta på det lilla underverket.
En bra jobbnatt. Den var lite seg ibland men det var nog bara för att man väntade på att få bli ledig.
Däremot har jag sovit uruselt under förmiddagen. Vaknade flera gånger i timmen vet inte vad det berodde på.
Vid halv ett gav jag upp. Satt en stund vid datorn innan jag åkte och handlade. När jag kom hem så var det så skönt ute så jag plockade lite i trädgården. Det är så roligt när det har börjat komma lite vårblommor.
Maten blev chiligratinerad lax och pressad potatis.
Åsa ringde nu ikväll och vi hade ett långt och trevligt samtal. Jag missade ett Navy avsnitt men jag tror att jag har sett det tidigare. När jag tänkte gå ifrån teven vid niotiden så började det en film på nian. Den hade verklighetsbakrund så där blev jag sittandes. Den slutade inte förrän 23.50. Där försvann mitt tidiga sänggående. Hade ju tänkt att lägga mig tidigt.
En bild från början på juli när Sammy får äran att sitta med både Emelie och Sofie. Emelie är 3 månader och Sofie snart 8 månader. Får inte glömma Sammy han är 6 År.
Den här bilden på Familjen Svensson / Larsson är tagen 15 juni 1988. Det måste ha varit en fin försommar för vi ser ju rätt så bruna ut allihop.
Nej nu är det dags för sängen.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0