22 April Lillebror Linus 34 År

Natten gick fort på Barilla. Men det är en väldig skillnad när vi är 12 personer mot över 50 stycken annars. Sov ganska bra under förmiddagen. Gick upp strax före ett. Sten-Åke kom hem strax efter. Han hade varit ute och gått ägglunken med Sofie och sedan hade han varit ner på stan och tittat på alla motorcyklar.
När vi satt och åt mat så ringde Sammy och undrade om vi ville ha lite besök. Det tackar man ju aldrig nej till och absulot inte när det är ungarna som vill komma. Så jag skyndade mig att baka en kaka. Kakan var precis färdig när Sammy coh Anna dök upp.
Vi hade en trevlig eftermiddag ute i bersån. Vilket toppenväder. Det var väldigt avkopplande att sitta och fika och prata bort några timmar.
Sofie hade också vägarna förbi efter att hon hade varit och ridit.
Hennes kompis Anders kom också en sväng. Vilken skillnad det är mot vintern. På våren - sommaren blir det mycket lättare att träffa folk.
Anders hade sin gulliga hund Preston med sig. För Sten-Åkes del var det andra gången idag han träffade vovven. Preston hade också varit med och gått ägglunken.
Pratade en stund med Åsa i telefonen också. Har inte gjort så mycket nyttigt i dag men jag har haft en väldigt trevlig dag med nära och kära.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0