28 April 2011

Gick upp 4.10. Nu är mina tidiga skift gjorda för den här perioden. Kom att tänka på att i dag för 29 år sedan så blev jag inlagd på sjukhuset i Karlstad. Jag kissade blod och så gick tiden ut för min graviditet. Hade högt blodtryck och så visste de inte först vart blodet i urinen kom ifrån så det var därför jag blev inlagd. Blodet berodde på en urinvägsinfektion som satt så högt upp så det syntes ingen bakterie i urinen. Ja som ni flesta vet så blev jag kvar på sjukhuset tills min kära Sammy hade lust att titta fram.
När jag slutade jobbet idag så åkte jag och hämtade Sofie för vidare färd mot Karlskoga. Efter att vi hade varit på Bergslagscenter, där jag köpte presenter till två av mina vänner som fyller år. Anette blev 55 år idag och Lena fyller 5 maj. Hämtade vi upp Simon utanför Kartro.
Då blev det Team Sportia. Där handlade Simon för sina presentkort han fick när han fyllde år. Det blev en väska och ett par mysbyxor. Sedan var det Ö&B:s tur.
Vi var även till Kappahl, Lindex och Hennes. Jag köpte mig två par halvlånga byxor på Kappahl. Hade tur för det var 25 % på byxor nu. Vi avslutade Karlskoga besöket med ett besök på Sibylla.
När vi kom hem så kände jag mig ganska mör men ungarna de satte på sig joggingkläder och sprang runt Storbron, sedan avslutade de med ett besök på gymmet. Själv satt jag i soffan.
Nu skall jag strax gå och lägga mig i min sköna säng.
Simon när han skulle iväg på fotbollsträning. På den här tiden testade Lill - killen på att vara målvakt. Som tur var så kom han på bättre tankar efter ett tag. Så där som Simon står med händerna stod han jämt ett tag.
Sofie när hon skulle springa Knatte joggen på Filibjur. Vad tycker ni om hennes knäppning på skorna.
Må gott alla.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0