29 April 2011

I dag blev det lite sovmorgon till halv nio. Precis när jag skulle äta frukost så ringde Sofie och undrade om jag hade ätit än. Hon hade varit på gymmet så hon köpte med sig färska frallor åt oss. Smakade mycket bättre än den hårda mackan som jag hade tänkt mig.
Eftersom det är fredag och jag jobbar eftermiddag då brukar jag inte laga någon mat åt grabbarna. Men idag var jag snäll och köpte med sallad från ICA. Det är självbetjäning, man får plocka i det man vill ha i sin sallad. Så jag hoppas att de blev nöjda. Själv stekte jag pytt i panna och tog med mig till jobbet.
På jobbet hade jag en bra dag. Det var värre för dem ute på Pl 18 - 19. Där sprang det omkring en italienare och en tysk. Det var uppstart på Pl 19 med havreknäcke och det brukar ta sin tid att få det prima men det är ju inte så lätt att få Italienaren och tysken att fatta det. Ingen av dem kan ju svenska så det blir ju på knagglig engelska för allihop.
När jag kom hem nu ikväll så hade gumman go varit hit med smörgåstårta. Så Simon och jag har ätit och njutit. Det var jätte länge sedan jag åt smörgåstårta. I dag tror jag det mest har handlat om mat på min blogg. Men jag har faktiskt haft en riktig ätardag idag.
Nu blir det sängen.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0