3 April 2011

Vaknade av att det regnade som bara den. Var ett tag sedan man hörde det ljudet. Klockan var nio så det var ju dags att gå upp ändå.
Kan inte skryta med att jag har gjort speciellt mycket idag. Varit en riktig tråk söndag. Gjorde iallafall en sockerkaka med socker-kanel på. Sofie kom så vi fick lite kaffefrämmat. Vet inte om det luktade hem till henne för hon dök upp precis när jag ställde in den i ugnen.
Marianne ringde och pratade bort 40 minuter. Hon berättade att hon hade blivit gammel - Mormor igen. Till en liten grabb. Ja så liten var han inte för han vägde 4,4 kg och var 54 cm lång. Han skall heta Elwis.
Vi var lite slöa vad gäller matlagningen idag. Vi beställde från kinesen. Simon var överlycklig när han kom hem från träningen och såg vad det fanns för mat.
Eftersom det har varit så tråkigt väder idag så har jag letat reda på tre sommarbilder för att lysa upp lite.
Sammy, Linus och jag var på semester med en tjej som heter Annie. Vi var på västkusten, i närheten av Göteborg. Så det blev Liseberg en dag. Detta kort är taget 1/7 1985. Sammy pojken var alltså 3 år. Det måste ha varit en fin sommar så brun som Sammy var.
Gumman go har gjort sig fin med en blomma i klänningen. Sommaren - 90. Sofie 3 ½ år.
En liten sliten pojk som har varit på stranden hela dagen. Simon är här ca 6 månader. Sommaren - 91
Nej nu blir det soffan en stund innan det blir sängen. Börjar ju jobba igen imorgon.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0