6 April 2011

Vaknade 7.45. Då skall ni veta att jag somnade strax efter halv elva. Vaknade till en sväng strax före sex men orkade inte gå upp och pissa utan somnade tydligen om. Det här har inte hänt mig på år och dar. Helt otroligt skönt att få sova en hel natt.
Sofie ringde när hon åkte från jobbet i Kristinehamn, det slutade med att vi bestämde träff på ICA. Hon hann hänga med en sväng innan hon skulle börja jobba ute på Storbron klockan 10. Det var hur mycket folk som helst på affären. De hade en del extrapriser för att fira våran stads 400 årsdag. Bland annat korvbröd för 4.00 kr mfl. Extrapriserna var på 4 kr eller 40 kr.
Det hade varit kul att kunna vara ute på stan i em men det finns ju några som måste jobba. När jag började mitt skift så var kungen och lille prinsen på rundvandring hos oss. Polisen hade full koll på oss när vi åkte på parkeringen. Säpo folk vaktade där följet gick.
Har haft en bra jobbdag. Det har gått väldigt fort.
Pratat en sväng med Simon och Sofie när jag kom från jobbet. De hade varit och tränat så de kom strax efter mig. Visade dem bilderna på Emelies lägenhet. Den såg jätte fin ut.
Ni får ha en bra natt.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0