8 April 2011

Hämtade upp Sofie strax före halv nio. Första stoppet blev på Statoil, Sofie var ju tvungen att få kaffe. När vi kom till Kristinehamn så hämtade vi upp hennes kompis/arbetskollega Eva. För den här trippen till Trysil som de skall ut på är arbete för Sofie och Eva. De turas om att jobba med den tjejen de har hand om. När jag hade släppt av dem vid Folkhögskolan så åkte jag vidare till COOP. Alltid roligt att få handla någon annanstans än hemmavid.
Jag var hemma i Filipstad igen halv tolv. Blev en ganska lugn eftermiddag. Jag har planterat mina pelargon skott. Nu hoppas jag att de kommer att växa och frodas.
Simon var superhungrig när han kom hem från jobbet så det blev till att fixa mat på en gång. Eftersom de slutar en timme tidigare på fredagar så inbillar jag mig att de inte är lika hungrig då, men ack vad jag bedrog mig. Det blev iallafall biff, pommesfrites, majs och sås.
Sammy ringde en sväng förut. Han är i Danmark med hockeylaget . De verkade ha det bra.
Här kommer ett par gamla bilder.
Sten - Åke i sin ungdoms glada vår. Fast tittar man på bakrunden ser det ut att vara vid Oxhälja. Snygg T-Shirt .
Detta kort har farfar tagit på mig. Jag har beskurit det ganska rejält för egentligen var jag en liten prick nere i vänstra hörnet. Förstår inte varför jag har den där fula kepsen på mig. Kortet är taget i Bälinge.
Ni får ha en trevlig fredagskväll. Själv blir det till att göra sig iordning och jobba natt på Barilla.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Marina Svensson

Du ville nog inte få så många fräknar.

2011-04-08 @ 21:09:49
Postat av: Lotta

Tufft :))

2011-04-09 @ 06:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0