17 Augusti 2011

Ja då har man klarat av den här perioden. Var faktiskt alldeles lagomt att börja med två nätter. Den här natten gick super fort.
Somnade vid halv åtta i morse. Vaknade vid halv tolv och fick för mig att det var någon inne i huset. Låg och lyssnade en stund men sedan gick jag upp för att kolla. Mycket riktigt Sofie var på andra sidan av verandadörren. Hon var på väg att gå. Hon hade smygit in en snabbis för att hämta lite av sina sparpengar som hon har hos oss. Hon har ju fått en idé med att hon skall tapetsera om sitt vardagsrum och köpa sig en ny soffa. Hos henne brinner det i knutarna när hon får en idé så innan hon skulle börja jobba tre så skulle hon ner till Karlstad och stuvbutiken för att köpa färg och tapeter. Hon hann även med att beställa sig en ny soffa som kommer i mitten av september.
Det var ju ingen vits med att somna om utan jag gjorde mig i ordning och sedan blev det ICA. Där träffade jag på Anette och jag tror vi stod och pratade i minst en halvtimme. Så för en gångs skull så var det kul att vara och handla.
När jag kom hem till slut så plockade jag fram gräsklipparen. Fyllde den med bensin och sedan klippte jag gräset.
Sammy och Simon skulle komma och äta innan de hade inlines träning. Det fick bli tacos. Det vet jag att Simon hade varit sugen på i början på veckan.
Eftersom jag inte hann ta någon bild på grabbarna så får det bli en från 22/11 - 97. Här är de i simhallen.
Här är det en handfull kusiner sommaren - 98.
Nu skall jag ta och lägga mig i badet en stund och läsa nya Hemmets Journal som jag fick med posten idag.
Kram på er alla ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0