29 Augusti 2011

En bra natt på jobbet. Eftersom det hade svalnat av ute så var det inte lika varmt inne.
Klockan har aldrig gått så sakta som den gjorde i morse när jag väntade på att klockan skulle bli 7.30 så att jag kunde ringa till tandläkaren om min tand. Tillslut så blev det dags och jag hade tur att måndagar har de akuttider. Det var till och med min tandläkares tur att ta hand om sådana patienter. De går visst runt mellan sig. Jag fick iallafall en tid klockan tio. La mig och halvslumrade en timme innan det var dags att göra sig iordning och åka ner till tandläkaren.
Kom in nästan direkt. Den här fyllningen som jag hade tappat är ganska stor så under tiden som han tittade i munnen på mig så undrade han om jag hade kvar fyllningen. Jag hade bara lagt ifrån mig den i badrumsskåpet så jag svarade ja på frågan. Då fick jag en ny tid på em klockan 16, för det kanske bara skulle behövas att limma fast den igen. Så jag åkte till ICA innan jag åkte hem och la mig ett par timmar.
Den här gången kom jag inte in förrän 16.15. Men det var väldigt smidigt när jag väl kom in. Det gick att använda fyllningen så det gjorde inte ens ont. Nu får vi hoppas att den sitter där den ska.
Sten-Åke höll på med att klippa gräset när jag kom hem. Han hann bara bli färdig med baksidan innan regnet kom. Sofie och Anders dök upp när jag höll på med maten. Sofie hade med sig äppelkaka som fortfarande var varm. Smakade jätte gott.
Nu har vi tittat på ett avsnitt av Mentalist som Sten-Åke spelade in åt mig förra veckan när jag jobbade em.
I dag blir det ett litet hopplock av gamla bilder.
På baksidan av detta kort står det att det är Mors dag och att blommorna kom från USA. Året var 1973. Farmor måste ha varit väldigt glad för sina blommor eftersom de fotograferade tillfället.
Sammy i trädet. Den ungen var mer uppe i träden än på marken.
Två underbart söta flickor en midsommarafton ute i Morfars och Anitas stuga.
Marina leker lite med yngsta dottern Jennifer. 1993.
I kväll somnar jag nog ovaggad.
Kram mina vänner ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0