3 Augusti 2011

Vaknade vid halv nio. Strax efter 10 började vi våran färd runt Siljan. Sofie slutade jobbet klockan 10 så hon tog sig en dag tillsammans med sina "gamla" föräldrar.
Första stoppet tog vi i Leksand. Vi var faktiskt in i Leksands knäckefabriks affär. Det var hur mycket folk som helst som var där och handlade. Måste säga att där ligger vi i lä. Folk köpte stora kartonger med bröd. Det fanns även andra saker att köpa, tex hemslöjd, souvernier mm.
Sten-Åke tittar på produkterna.
En bild inifrån affären.
Färden gick vidare över Tällberg, Rättvik - där var det en massa amerikanare (bilar) överallt. Hade varit kul att stanna till en stund men det där med parkering var ju inte att tänka på.
Vi tog oss en avstickare till Orsa där vi åt lunch. Det blev varsin sallad. Annars tycker jag inte att Orsa hade så mycket att bjuda på.
Det blev ett stopp i Mora. Eftersom Emelie jobbade så var det ingen idé att höra av sig till henne. Det får bli nästa gång.
Blev en glass i Mora.
Stannade till i Insjön. Passade på att handla lite i deras köpcentrum. Det hade verkligen växt till sig sedan vi var där.
Sista stoppet vi gjorde var i Fredriksberg. Där blev det kvällsmat - varsin pizza.
Klockan var ganska precis tio när vi anlände till Filipstad igen. Det har varit en trevlig dag.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0