13 December 2011 Lucia

De här jobbnätterna tar knäcken på mig. Ja inte att jobba dem men att komma rätt efteråt. Somnade vid ett i natt och var klarvaken klockan tre, skitkul. Somnade om mellan 6.30 - 8.30. Man går som i en dimma under dagen.
Min vän Johan kom hit vid halv tio. Han hade lämnat sin flicka Ellen på dagis för luciafirande. Då passade han på att hämta den korven som han hade beställt av Sammy. Det blev lite luciafika för oss - lussekatt och pepparkaka.
Klockan elva kom Lena och hämtade mig för  vidare färd till Skafferiet.
Anette mötte upp utanför. När vi satt och fikade kom Carina dit. Det blev en liten pratstund med henne.
Vi i syjuntan brukar byta julklapp med varandra. Det blev det i år också fast vi tog det i samband med fikastunden istället för vid syjuntan. Jag fick en jätte fin glaskula med ljusslinga i.
När jag kom hem så var killen där och höll på med att fylla igen hålet. Det gick ju fortare än vad jag hade räknat med.
Sten-Åke och jag åkte ner till Elspar för att titta på en ny tvättmaskin. Den vi är intresserad av får de hem imorgon. Det får bli en ny tur då.
Lillasyster Charlotte ringde. Hon var trött och förkyld så vi pratade inte så länge. Men det var roligt att höra hennes röst för det var ett tag sedan.
Eftersom det är Lucia idag så får det bli en sådan bild istället för en tomte. Lucian Sofie hemma hos Morfar och Anita för säkert ca 12 år sedan.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0