16 Februari 2011 Julia - dagen

Vaknade strax innan klockan skulle ringa i morse. En helt vanlig arbetsförmiddag på jobbet.
Fick främmat av två gulliga tjejer när jag kom hem från jobbet. Det var visst Lowa som ville komma och hälsa på. Fast den första hon frågade efter var ju Simon, men han var ju på jobbet så det var nog inte mig hon ville träffa egentligen. Men sedan ville hon inte åka hem när Sofie tyckte att de skulle åka så allt för tråkigt var det nog inte ändå.
Efter maten så åkte Sten-Åke och jag till Kristinehamn för att titta på när våra söner hade match mot varandra.
Karlskoga började med att ta ledningen med 0 - 1 efter 15 sekunder, mål av storebror Sammy. Sedan blev det ett till mål för Karlskoga inom någon minut. Men sedan var det lugnt med mål ända till tredje perioden. Då vaknade Kristinehamn till ordentligt och fixade två mål. Matchen slutade 3-3, men det blev fem minuters förlängning. Sedan blev det straffar och sist sudden straffar.
Så till slut slutade matchen så här med vinst för Karlskoga genom Sammys straff.
En glad tvåmålsskytt efter matchen. Simon var också mycket nöjd med matchen. Det kändes inte som de förlorade sa han. Det var en spännande kväll. Jag hade trott att vi skulle komma hem i någorlunda tid eftersom jag har ett fm - skift kvar, men klockan var efter halv elva när vi var hemma.
God Natt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0