24 Februari 2011

Tvärvaknade 8.50. Vi hade gort upp med Sofie att vi skulle åka till Karlstad vid 9.30 - 10.00 tiden. Vi hämtade upp henne 10.15 så vi var snabba ändå.
Vi åkte till IKEA först.
Så här såg det ut när vi hade handlat färdigt där.
Vi åkte vidare till Bergvik. Där köpte jag mig två toppar på Kappahl. Vi åt på Mamas Pizzeria. Jag åt rödspätta, Sten-Åke tog en sallad ( Karlstad sallad ) och Sofie åt en Vesuvio.
Sedan var det dags att åka in till stan. Vi hann med några affärer innan det var tid för Stenis att gå och kolla sin syn på Smart Eyes. Han hade egentligen inget fel på sin syn. Men om han körde mycket bil och då speciellt mörkerkörning så kunde det vara bra med ett par glasögon. Optikern menade på att han kunde göra som han ville. Men vi ( jag ) tog det beslutet att han skulle testa med ett par glasögon så kanske han slipper att ha så mycket huvudvärk.
Vi avslutade Karlstadstrippen med att åka hem till Mamma och ta en fika.
Vi blev bjudna på både smörgås och godbitar. Tittade även i ett fotoalbum som Eva och Linus hade gjort i ordning till Mamma från våran Spanien tripp. Det var nästan så jag längtade dit igen. Jätte härliga bilder.
Blev även en bild på tre generationer.
Nu iväll sedan vi kom hem så har jag legat i badet en timme. Läst och mjukat upp mina ben. Var jätte skönt. Känner mig som en ny människa.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Blev ju nyfiken på vad kartonger och kassar innehöll ;)(men det kanske kommer ;)

Kramar

2011-02-24 @ 23:08:15
Postat av: Susanne

Hejsan Charlotte !Det som jag handlade var en ny matta till vardagsrummet, 200 värmeljus, en förpackning glas och lite annat småkrafs. Sofie däremot köpte sig en ny byrå som hon skall ha i sovrummet, tvättkorg. Kommer inte ihåg vad det var mer som hon köpte.

Kram

2011-02-25 @ 23:32:54
Postat av: Marie Gustavsson

Ha Ha. herre gud så lika ni är.

2011-03-01 @ 07:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0