3 Februari 2011

Vaknade vid halv åtta låg och drog mig till åtta. Gjorde mig i ordning för det skulle komma en från Sunne och kolla våran panna som det är något fel på med varmvattnet. Han skulle komma vid 9 - 10 tiden. Fredrik ( killen från Sunne ) och Christer Karlsen kom halv elva. Då hann jag bara hälsa på dem för 11 hade jag tid på vårdcentralen för fotvård. Det var en praktikant som var med och tittade på. Kände igen henne men kunde inte placera henne. Efter en stund frågade hon mig om jag hade eller jobbade på Wasa. Då kom det fram att den här tjejen hade jobbat på mitt skiftlag 1981 - 83. Då sa jag att jag var nog Mamma ledig en del av den tiden. Hon kom även ihåg att jag hade varit gravid. Själv kom jag ju inte ihåg henne mer än att det var något bekant över henne.
Men det var kul att prata med henne hon frågade efter några stycken som jag kunde berätta om.
När jag kom hem så ringde Sofie och undrade om jag ville följa med henne och Bali ut på lunch. Det tackade jag ju ja till eftersom det var full rulle nere i källaren med gubbar.
Vi gick till Kinesen och åt buffé.
Vid tretiden var gubbarna klara för idag. De hade bytt något men sedan så hade vi samma fel som Pappa så nu måste vi vänta på att de skall få hem någon grej. Det är konstigt att det skall drabba samma släkt. Karlsen talade om att av 350 bytta pannor så hade det hänt hos tre stycken. Av tre är två släkt.
Sten-Åke och jag satte oss och tittade på en dvd film vid halv sex. Vi tittade på För Kärleken. En lite konstig men ändå sevärd film. Ingen av oss somnade iallafall.
Nu skall jag plocka fram jobb ryggsäcken för nu börjar en ny arbetsvecka i morgon.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja låter väldigt konstigt med att två av tre känner/släkt med varann ;) en ursäkt kanske för dåligt jobb,, verkar ju fuska både på jobb och utbildning av personal om jag får va nitisk :( Om jag va er skulle jag nog ta in en oberoende (med tanke på pappas krångel) men bara en tanke från en som alltid blir lurad och kanske lär sig av misstagen ;) Alla vill ju faktiskt inte sina medmänniskor väl utan ser sin egen vinning ;) /kramar lotta

2011-02-03 @ 23:05:01
Postat av: Lotta

i risk för att det blir dubbelt; såg inte min kommentar någonstans,,, Jag skulle bli vansinnig om jag va du el pappa,, konstigt det händer 2 (i samma släkt) av 3 :( nej reklamera för,,, Som jag sa till pappa; låt de betala mellanskillnaden när något går sönder,,Jag fick slåss i 1,5 mån för att få ett påskrivet kontrakt med K-d energi att gå igenom då det va billigast och (tyvärr för elbolagen) påskrivet i okt,,, Låt de stå för sina misstag så kanske de minskar och färre drabbas..

Kramar

2011-02-03 @ 23:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0