14 Januari 2011Sov gott ända till klockan nio i morse. Känns i hela kroppen när man har fått sova bra. Sten-Åke ringde hem under förmiddagen och berättade att våran Simon kunde få börja jobba på måndag fast med annat jobb om han ville förstås. Han skall få hjälpa till på service. Laga trasiga spikpistoler bland annat. Det var ju väldigt roligt att de tänkte på honom så med andra ord måste han ha skött sig när han var där.
Nu var det här jobbet på två månader för den som har det annars är sjuk. Sen får vi väl se vad som händer. Men det är skönt för både han och oss att han får något att göra.Ändå har han ju bara varit ledig i tre veckor. Men det är ju ovissheten som är värst när de söker arbete.
På mitt jobb var det iallafall en lugn dag. Bara alldeles för mycket folk och för lite att göra. Inte ofta det är så men lika besvärligt varje gång.
När jag kom hem fick jag en matlåda som Stenis hade köpt med hem från köket när han, Simon och Sofie var där och åt. Det var en god köttbit med sås och potatis. Sådana överaskningar gillar jag.
Nu skall jag ta och titta lite på teven.
Kramar i massor ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan! Kom hit = mailen funkar :) Hörde min sons far träffat dig och även att de va väldigt nöjda med honom och hans kollegor :) kul! (Han har pratat med Andreas o inte med mig el Viktor,,,) Jo jag skulle också uppskatta en matlåda när jag kom hem efter arbetsdagen så jag förstår din glädje (även om jag aldrig upplevt den :)) Kramar på dig :)

2011-01-15 @ 00:31:22
Postat av: Anonym

Hej! Jättekul att Simon fått mer jobb! Duktig grabb som sköter sig bra! kram Åsa

2011-01-15 @ 08:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0