19 januari 2011

Japp nu är man ledig fram till måndag = Jätte skönt. Sören var ledig i natt och jag hade ju i min fantasi tänkt mig en lugn natt på jobbet. Vi hade fyra linjer som var igång inne på gamla sidan och tre av dem krånglade. Men det positiva var att natten gick väldigt fort.

När jag vaknade till fram på dagen och gick ut för att hämta in posten så hade jag fått ett paket. Det var min snälla mamma som hade stickat mig ett par vantar som jag önskade mig i julklapp. Lite sen julklapp men ändå. Varma och sköna.
Sten - Åke var hemma redan vid fyratiden idag. Sofie kom strax före sin pappa så vi tog en fika med smörgås och the .

Jag gick och tänkte på att jag skulle säga till Kurre om att jag behövde ägg. En timme efter mina tankar så kom han och knackade på dörren och undrade om jag behövde ägg. Vad säger man om det. Nästan lite kusligt. Men enligt honom så beror det på att vi har jobbat ihop så länge. Ägg fick jag iallafall.


Nu har Sten-Åke satt ihop vårat skoskåp och fått det på plats. Jag är hel nöjd.

Strax efter fem packade vi bilen full med de lånade borden och stolarna och åkte ner till Nykroppa. Därifrån åkte vi vidare till Karlskoga för att titta på Sammys match mot Örebro. Pappa följde med och höll oss sällskap.


När tredje perioden skulle börja så stod det 0-0. Men sedan slutade matchen som bilden visar. Med andra ord så blev det bra tillslut.
Nu får ni alla ha en bra natt.
GodNatt Kram ♥

Kommentarer
Postat av: lotta

Hejsan!

Jättesnyggt skoskåp :) O om ni är lediga under helgen så kanske vi kan komma in en sväng o Gratta Simon?! Vet ni har mycket under ledighet men om ni har tid så,,

Kramar Lotta

2011-01-20 @ 05:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0