1 Juli 2011

Redan när jag kom till jobbet i går kväll så såg jag att det inte skulle bli något roligt skift.Det hade varit spänningsfall på grund av åska. Så på min sida av fabriken var det ingen linje som gick till att börja med. När vi gick hem på morgonkvisten hade vi fått igång tre linjer, en som var kvar.
Sov mellan åtta och halv ett. När jag höll på med att dammsuga vid halv två kom lilla Sofie. Det blev en fika med henne och Johan innan hon skulle till jobbet. Min kära vän Johan var här för att kolla interneten till laptopen igen. Gick inget vidare idag heller.
När jag höll på med förberedelsena för maten så ringde pappa och talade om att han inte orkade komma in och äta för att han mådde illa . Det är tråkigt att han har börjat må så dåligt på grund av strålningen.
Sofie däremot tog sig lite rast från jobbet och kom hem och åt. Vi hade fixat ihop lite grillat.
Efter maten så tog jag tag i gräsklippningen. Så nu är det fint ute igen. Sten-Åke hade tappat upp ett bad åt mig under tiden. Det behövdes verkligen för man blir ju alldeles svett.
Under kvällen har vi tittat på teven och käkat jordgubbar.
Nu är det dags för lite scannade bilder igen.
Sofie har blivit en tandlös gumma. 25 maj 1993.
En promenad runt storbron. Försöker locka på hästen som skall finnas i hagen. 17 juni 1993.
Tre goa gummar som har plockat blommor till morfars midsommarstång. 1993.
Nu blir det sängen så att vi är pigga i morgon när vi skall åka till Karlskoga och titta på hur lillebror har det i sin lägenhet.
Kram   ♥                                                                                                                ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0