25 Juli 2011

Först vaknade vi till vid åttatiden. Men eftersom det verkade tyst i huset så somnade vi om. Efter en stund blev vi väckte av att min mobil började ringa. Då var klockan nio. Det var Sofie som ringde hon trodde att vi var vakna. Jag talade om för henne att vi var hos Katrin. Men är ni inte i Alingsås säger hon helt förvånat. Man tror att man pratar om det mesta men Sofie hade missat att Katrin hade fått sitt hus färdigt, så hon tog ju för givet att vi var hos Ann-Marie och Harry. När jag kom ut i All rummet så satt Marina där och strax efter kom Katrin.
Halv tolv åkte  vi mot Göteborg för att hälsa på Karl-Erik och Evy en stund. Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans med dem. Därifrån åkte vi till Härryda och hälsade på Hans - Erik och hans son Johan.
Vid halv sex var vi tillbaka i Alingsås, då åkte vi direkt till Faster Ann- Marie och Farbror Harry. Halv sju kom Marina, Katrin och Arvid dit. Då blev vi bjudna på underbar kalops, till efterrätt åt vi glass och färska hallon.
Kvällen har sprungit iväg med mycket prat och högljudda skratt ( mest jag och Katrin ) . Nu ligger jag i Katrins gamla rum och skriver detta, Sten-Åke ligger och snarkar bredvid mig. Så nu är det nog dags att säga God Natt.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0