28 Juli 2011

I dag vaknade jag av att det ringde i telefonen. Då var klockan 9.15, det var Marianne som skulle prata lite skvaller. Eftersom det var fint väder så trodde hon att jag redan var ute. Men ack vad hon bedrog sig. När jag hade pratat färdigt med Marianne då ringde Syster Charlotte. Vi pratade en stund om morgondagen då kära lilla Viktor skall komma och hälsa på oss en stund.
Sofie kom en stund efter att hon slutade jobbet på förmiddagen. Då cyklade Sten-Åke ner till Skafferiet och köpte de här smarriga sakerna till fikat. Om ni tittade på Ernst i kväll så var han och bakade surdegslimpor på Skafferiet i sitt program.
Sten-Åke, Sofie och Tindra ( Tindras mamma hade ingen barnvakt när hon jobbade ) var bort och grattade Christian på hans 26 - årsdag. Han har väntat på Sten-Åke i flera dagar. Det är väldigt noga för honom att Sten-Åke inte glömmer hans födelsedag. Men att Stenis också har en födelsedag tycker inte Christian är lika viktigt. Christian bor på det boendet som Sofie jobbar på och hela familjen har känt honom sedan han var liten.
Vi var fem stycken som åt mat här idag. Det var Simon, Sofie, Tindra och så förstås Stenis och jag. Det blev lite blandat grillat. Kött och korv, stekt potatis och en massa grönsaker.
Anette var här en stund och lämnade beställning på Oriflame. Vi var ju tvugna att prata lite om vad som har hänt när vi inte har setts också.
Även Lena dök upp med en beställning. Blev samma sak där lite prat innan hon åkte vidare till ett gympa pass.
Strax efter sex körde vi tillbaka Simon till Karlskoga. Han hade lite hemlängtan till sin lägenhet. Vi passade på att handla lite på maxi innan vi återvände till Filipstad.
När vi kom hem så blev det lite goda ostar och kex som vi åt framför teven.
Marina ringde när jag satt och åt för fullt. Det blev ett långt samtal, 2 timmar och 31 minuter. Man kan inte tro att vi umgicks i tre dagar tidigare i veckan. Det var nog tur att hon ringde för då blev det inte att jag åt så mycket mer.
Godnatt Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Marina Svensson

Tur att jag kan vara till någon nytta.

2011-07-29 @ 01:11:05
Postat av: Susanne

Ja det är tur att systrar finns !

2011-07-29 @ 19:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0