3 Juli 2011

I dag blev det sovmorgon till klockan nio. Kände mig riktigt utvilad när jag vaknade. I dag tog jag mig äntligen i kragen och putsade vardagsrumsfönstren.
Jag började putsa vid 12. När jag var färdig med det ena så ringde Mamma. Det tog en timme innan jag kunde börja med det andra. Precis när jag var klar med det så kom en arbetskamrat Mats som jag hade lagt ut pengar för på en lista.
Det blev ju att vi pratade bort en halvtimme innan han åkte vidare på sin motorcykel.
Då började jag stryka mina nya gardiner. Hann bara med ett av paren för klockan tre skulle Sofie och jag vara hemma hos Jessica på ett Home party.
Jessica med sin lilla tös Melissa som är en månad i morgon. Det var ett trevligt party. Men trevligast var väl att träffa Ulrika och prata bort en stund med henne.
Var ju tvungen att få hålla i underverket.
Så klockan blev över fem innan jag var färdig med fönstren i vardagsrummet.
Strax efter sex kom Anette. Vi hade tänkt att  få lite handarbete gjort. Det dröjde ju ett par timmar innan vi kom igång men sedan var vi faktiskt duktiga.
När vi höll på med att äta sallad så kom Sofie och Preston. De hade varit ute i skogen och hittat lite kantareller.
Ja det har varit en händelserik dag. Träffat många trevliga människor. Synd bara att det tog så lång tid med mina fönster. Men det är nog därför jag är lite svår att få igång. För när jag inte gör något då kommer ingen men när jag väl tar mig i kragen då både ringer det i telefonen och folk hälsar på. Det bästa var ju om man kunde få främmat när man inte gjorde något.
Många Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Bara att ringa vet du ;),, kramar

2011-07-13 @ 07:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0