30 Juli 2011

Tror att Stenis och jag är inställda på att vakna mellan halv nio och nio. Lång och trevlig frukost i värmen på verandan. Dammsugning, blomvattning både inne och ute.
La mig i solstolen och njöt av solen och min bok i cirka en timme. Stenis tog sig en tupplur i soffan på verandan.
Vi skulle vara hos Marina och Eddie vid sextiden så när klockan var 17.15 var det dags att tänka på att åka till Karlskoga.
När vi kom så blev vi bjudna på grillat. Smakade jätte bra. Innan vi åkte och hämtade Jennifer som slutade 21.30 så blev det kaffe och kaka.
Sedan var det dags att bada badtunna. Helt underbart. Passade mig som hand i handske. Jag som älskar att ligga i badet. Vi satt och njöt i två timmar.
Här har nog Eddie berättat något som är roligt. Det här var nog när han funderade på att färga håret, i blått. Ja han har nog sina ideér den mannen. Men kul hade vi.
Av allt pratande blir man ju faktiskt lite törstig också.
Efter två timmar kände vi att det var dags att gå upp. Lill jäntan skall ju upp tidigt till jobbet imorgon. Hon börjar ju klockan sju och jag misstänker att hon vill ha skjuts av sin mamma.
Strax före ett var vi hemma i Filipstad igen. Tackar Familjen Björndahl - Svensson på detta sätt för en helt underbart rolig och blöt kväll.
God natt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0