31 Juli 2011

Ja i dag kom vi faktiskt inte ur sängen förrän strax före tio. När vi precis var färdiga med frukosten så ringde Yvonne.
Hon kom över och fikade så vi hade ett par trevliga timmar tillsammans.
Sedan var det dags att ta itu med den häcken som vi alltid tar sist. Den är klart tråkigast eftersom man måste över på grannens tomt också. Sten-Åke klippte och jag samlade ihop allt skräp och höll i stegen när det behövdes.
Efter lite mat som blev varsin sallad så slocknade Sten-Åke på soffan ute på verandan och jag la mig en stund på sängen. Vi sov gott i cirka en timme.
När vi hade vaknat till liv igen så blev det en cykeltur.
Vi träffade på en gammal kamrat till Stenis, Stefan som vi pratade en stund med.
Vi cyklade även förbi min arbetsplats som såg ganska öde ut. Ingen rök från skorstenarna. Men nu börjar det igen imorgon. Fast jag har tur och har två veckors ledighet kvar.
Vi stannade till vid ICA för att komplettera lite varor inför kvällen. När vi var på väg till cyklarna ringde Sofie och undrade vart vi var. Hon och Christian var hemma på våran veranda för Christian hade fått problem med sin fyrhjuling.
Den startade inte för honom men troligtvis hade den blivit sur. Så vi satt och pratade med dem en stund och sedan kunde de åka tillbaka hem till Christian och där Sofie jobbar.
Nu har vi mumsat på svenska kräftor. Smakade jätte gott och jag råkade få den största. Det var faktiskt inte meningen, men det tror Stenis. Jag kan väl inte rå för att den låg överst.
Ni får ha det gott.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt att häck klippningen gick utan olyckor ;=) kram

2011-08-01 @ 22:44:22
Postat av: Lotta

Härligt att häck klippningen gick utan olyckor ;=) kram

2011-08-01 @ 22:44:53
Postat av: Överhuvudet i släkten

Man bjuder alltid mannen först!

2011-08-03 @ 20:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0