15 Juni 2011

Vaknade inte förrän halv nio. Kändes nästan som jag hade kunnat fortsätta att sova. Men så såg jag att jag hade  fått två sms på telefonen och då piggnade jag till. Det första var från Marina som grattade mig på namnsdagen. Måste erkänna att för en gångs skull så hade jag ingen aning om att det var Margith dagen idag. Det andra var från Simon som också grattade mig , där blev jag väldigt chockad för det hör inte till vanligheterna att han håller ordning på sådana dagar. Sedan har även Mamma och Sammy skickat sms. Måste säga att det var roligt att så många kom ihåg mig. Att de har koll på vad jag heter mer än Susanne.
Innan jag åkte till jobbet så gjorde jag i ordning spagetti och köttfärssås till familjen. Sofie tittade in en sväng innan hon skulle iväg till Storbron och jobba på dagiset.  Hon fick sig lite mat i magen så att hon skulle klara av alla barnen.
Har varit en bra dag fast stressig på jobbet. Men då går tiden fort.
En bild från Augusti 1996
Syskonskaran är ute på Oscarsgatan och spelar lite inlines. Det var nog lite olika förutsättningar. Men jag hoppas att de hade kul. Simons inlines var nog i största laget. Men ibland funkar allt.
Kram och God natt ♥

Kommentarer
Postat av: Marina Svensson

De ser ganska taggade ut alla tre.

2011-06-16 @ 23:35:52
Postat av: Susanne

Ja det var de nog också. Tiden går ju så fort så man upptäcker att man har glömt en del. Tur att man har mycket kort för då kan man minnas lite bättre.

2011-06-17 @ 00:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0