21 Mars 2011

Ja då var det måndag igen. Vad fort veckorna går ändå. Men nu är vi på väg åt rätt håll, Vårdagjämning idag. Gilla.
Pratade i telefonen med Mor en stund under fm. Precis när vi la på så ringde Anette. Vi skulle ha syjunta hos mig i kväll egentligen, men Anette var tvungen att passa sitt lilla barnbarn Ella. Det är kul att prata med folk i telefonen, för det mesta iallafall. Men idag vart det besvärligt eftersom våran stationära hade slutat att fungera så jag satt på en stol i hallen och tog mig ingen väg. Men nu är det avhjälpt - Stenis och jag gick ner till Expert när han kom hem från jobbet. Det blev en som är två.
Maten idag blev kalops och potatis.
Städade badrummet när vi kom hem från stan. Sedan tappade jag upp ett härligt bad med skum . Låg och läste och njöt i säkert en halvtimme.
Har tittat på Gynekologen från Askim.
Några gamla bilder.
Bakom det här kortet hade jag skrivit att det var dagen efter Pappas födelsedag alltså 15 / 2 1971. Kära Pappa är alltså 32 År.
Lilla söta Charlotte, sommaren 1971 i Södra Ed.
Här har nog Mamma gjort Marina fin i håret. Stolen som hon sitter i är hos Mamma så jag misstänker att vi är där och hälsar på. Härliga lockar och fin skinnkjol.
Nu får ni alla ha en trevlig kväll.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Marina Svensson

Emelie tyckte jag såg ut som en docka i svart plastsäck, men den klänningen hade jag själv valt och tyckte om, kommer jag ihåg.

2011-03-21 @ 23:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0