23 Mars 2011

En tidig morgon gjord, gick upp 4.10. Kände mig väldigt uttråkad hela dagen på jobbet. Varför vet jag inte, för allt rullade på som det skulle och dagen gick fort fastän att jag tyckte den segade sig ibland.
När jag åkte hem blev det först Wasabutiken för Sten-åke hade en arbetskamrat som ville ha röda wasamackor. Köpte med en grön låda till oss också, den tycker jag är klart bäst.
Sedan blev det en tur till ICA. När jag kom hem var det bara att börja med maten. Det blev kycklingvingar, pommes, sallad och sås.
Sofie kom in en sväng när hon hade slutat på dagiset. De ringde förra veckan och undrade om hon var intressarad av att jobba ute på Storbron ibland. Rätt käckt för det är på den avdelningen som hon gick på som femåring. Så hon jobbade med sina gamla fröknar Maria och Nina. Det hade känts bra tyckte hon.
Nu ikväll har Stenis och jag tittat på filmen Cornelis, den var bra.
Eftersom jag inte har så mycket att skriva om så får det bli några bilder.
Sofie en midsommar ute i stugan hos Morfar och Anita. Här var hon 4 ½ År.
Den äldsta av våra hockey pojkar. Han älskade att gå omkring med skridskor och klubba i hallen på mattorna där. Ja hjälm användes ju också förstås.
Den yngsta tyckte det var bäst att använda hjälm men att ha en mjukare variant på fötterna.
Sista bilden är jag när jag gick i fjärde klass. Har ni sett vilken skjorta . Jag som aldrig har gillat att blanda blått och grönt. Men den var säkert modern. Här gick jag i Nysäters skola.
Ha en go kväll alla glada.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0