9 Mars 2011

Gick upp strax före åtta. Ganska precis klockan tio var jag och Sofie nere i Nykroppa för att hämta upp Pappa för vidare färd till Karlstad och sjukhuset.
Släppte av Pappa vid huvudentrén, han ville klara sig själv så då fick det bli så.
Vi åkte till Rose-Marie där vi tog en snabbfika.
Vi åkte över till Åsa och barnen för att lämna en tröja som de hade glömt när Pappa fyllde år. Vi pratade en stund innan vi åkte ner på stan för att få lite mat i magen.
Maten smakade jätte bra.
Sedan gick vi lite på stan. Men det var svårt att koppla av när man visste att Pappa låg på operationsbordet och man inte visste när han skulle vara klar.
Vi köpte med oss fikabröd hem till Mamma. Som ni ser så hade vi alla olika önskemål.
Mamma healade Sofie. Under tiden då låg jag på soffan och vilade mig lite. Thomas Knutsson ringde för att höra hur det var med Pappa, men vi undrade vi också för vi hade inte hört något och då var klockan sex.
Men strax efter halv sju ringde Pappa så då åkte jag och Sofie till Sjukhuset för att hämta honom. Vi fick inte ta med honom förrän strax före åtta. Han var väldigt trött och mådde inte så bra.
Jag ringde upp Gudrun när vi var på hemväg. Hon hade ringt till uppvak men de hade lämnat fel uppgifter till henne. Så hon trodde att Pappa hade blivit inlagd på avdelning för natten. Så nu tar hon bussen till Karlskoga i morgon och jag har sagt till henne att det är någon annan än Pappa som hämtar upp henne eftersom han inte får köra bil just nu, varken för mig eller sköterskan. Var det någon av er Charlotte eller Marina som hade pratat om att skjutsa henne till Nykroppa ?
Thomas ringde igen när vi var i Brattfors så är det ingen av som kan skjutsa Gudrun så är det bara att ni hör av er till honom så skulle han hämta henne.
Pappa verkade lite stadigare på benen när vi kom till Nykroppa men fortfarande väldigt blek och trött. Vi såg till att han låg i sängen med det han kunde tänkas behöva bredvid sig på nattygsbordet innan vi åkte hem till Filipstad. Klockan var ganska precis tio när vi parkerade på Oscarsgatan.
Skönt att Pappas operation är över, nu kan det bara bli bättre.
God Natt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0