18 Maj 2011

Vaknade strax före nio. Skall på läkarbesök nästa fredag så det var dags att åka upp till vårdcentralen för provtagning. Hoppades på att slippa den sköterskan som jag hade för ett halvår sedan. Hon stack sönder mig i bägge armarna. Det var en sköterska som jag aldrig hade sett som öppnade dörren första gången. Sedan när det blev min tur gissa vem jag fick. Jo naturligtvis den jag inte ville ha. Hon hade precis kommit tillbaka från sin frukost sa hon. Som jag har upplevt så är min högerarm bäst att ta proverna i och det sa jag men hon började i vänster ändå. Så nu har jag ont i den för hon stack sönder ådern naturligtvis. Men hon bad om ursäkt. Höger armen gick det jätte bra med.
Anette kom förbi en sväng så vi pratade bort en halvtimme innan hon skulle hem till sin syster som hade bjudit henne på lunch.
Pappa kom fem minuter efter Anette. Han hade med sig den bilden som jag har velat haft i 30 år. Plus att jag fick två bonusbilder. Gissa om jag är nöjd. Tack Pappa för allt besvär med att fixa fram bilder. Däremot visar jag ingen av de bilderna i dag. Det kommer senare.
Maten blev hemmagjorda köttbullar, potatis, sås och morötter.
Halv åtta gjorde Sten-Åke och jag oss i ordning för att åka till Karlstads flygplats och hämta Sofie och Bali.
Tror faktiskt att de blev lite glada av att se oss.
De åkte från ett soligt Rhodos och kom hem till ett regnigt Sverige.
Vi tog vägen förbi Mc Donalds för flickorna var lite hungriga.
Nu är det snart dags att krypa till kojs. Det är bara jag vaken här i huset.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0