19 Maj 2011

Vaknade vid niosnåret. Satte på datorn för att kolla mailen. Men då hade jag inget internet. Kollade flera gånger under tiden som jag fixade med frukosten. Men inget internet. Jag köpte ju en Thomson Gateway för en månad sedan så då fick jag för mig att jag skulle testa med att koppla in den. Har dragit mig för det. Under tiden som jag kopplade in så dök kära dottern upp. Internet blev inte till att fungera så vi åkte och handlade. Var tvungen att ha jord, då är det bra att ha med Sofie till hjälp att bära.
När jag kom hem så planterade jag om några sommarblommor och började med maten. Marianne ringde så vi pratade i en halvtimme. När jag slutade prata med henne kom jag på att jag kunde kolla på beskrivningen till Gatewayen. Där stod det att man inte behövde någon rauter utan det räckte med denna apparat. Bytte plats med en kabel , nu funkar det. Vad fort det skulle ha gått om jag läst beskrivningen från början. Men jag tror ju att jag kan utan beskrivning.
Sofie kom tillbaka strax före fyra och Morfar kom en stund senare. Han hade varit iväg på sin första strålning. Det verkade ha gått bra. Han skrattade och pratade på som vanligt. Blir många mil han måste åka innan det är klart. Men det är tur att det finns behandlingar och att de inte verkar göra ont.
Morfar drack kaffe och vi andra åt makaroner och korv stroganoff.
I dag får ni se den bilden som jag har väntat i 30 år på att äga.
Farfar Axel och Farmor Signes bröllopskort. Farfar är nog cirka 30 år och farmor 23 år vid detta tillfälle.  Rätta mig om jag har fel ni som vet. Visst var de jätte fina på bilden ?
Nu skall jag packa min ryggsäck för imorgon är det en tidig morgon igen. Slut på ledigheten, allvaret drar igång.
Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jättefina :))

2011-05-20 @ 05:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0