27 Maj 2011

Ja nu var jag äntligen ledig i några dagar. Hela perioden har gått super fort. Sov mellan halv åtta och tio. Hade min årliga läkartid klockan 11.30. Nu var det en ny läkare jag skulle till. Tyckte faktiskt att hon verkade väldigt bra. Hon tog sig tid med både undersökning och prat. Först sa hon att alla värden var jätte bra. Men sedan kom det fram att B1 tydligen var för lågt i blodet. Men hon trodde att det berodde på en av medicinerna, så de ville ha ett nytt blodprov. Jag trodde ju i min enfald att jag skulle gå dit någon dag till veckan, men det var bara att traska bort direkt. Kände faktiskt lite obehag eftersom det bara är fjorton dagar sedan som jag blev sönderstucken i bägge armarna. Men jag hade tur det var en helt otroligt duktig sköterska. Hon stack inte i armvecket utan lite högre upp. Det syns inte ens en gång vart det är. Hoppas att jag får henne nästa gång det är dax igen. Sedan ändrade läkaren lite med en medicin mot blodtrycket för det ligger på 140/90, och det har det ju gjort i flera år . Så nu skall jag till sköterskan om sex veckor för att se om det blir bättre.
Hämtade upp Sofie när jag var färdig så åkte vi ut och fixade lite ärenden på stan. Vi avslutade med en lunch på kinesen. Släppte av henne hemma hos sig vid halv tre. Hon skulle börja jobba klockan 15 - 10 i morgon bitti.
Sten-Åke har hjälpt mig med att byta jord på de två sista trumpeterna. Jag lät dem står kvar ute på verandan så nu hoppas jag på att det inte skall bli några mer kalla nätter.
Nu blir det snart dags att titta på Kommissarie Morse så jag önskar alla en trevlig fredagskväll.
Här kommer några bilder från juni 1995.
9 Juni. Sofie är nyklippt och skall på sin skolavslutning i första klass. Anita var här på morgonen och fixade med Sofies hår så att det skulle ligga rätt.
Kusin Andreas hälsar på och leker med Simon.
Här har godingarna lite fika i Sofies rum.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0