29 November 2011

Natten flöt på bra. Bara en maskin som gick sönder och våra reperatörer och el gick bet. Får hoppas att dagtidarna kan fixa den.
Hade svårt för att somna i morse. Klockan blev bortåt halv nio innan mina blå åkte igen. Vaknade sedan redan halv elva. Låg och vände och vred mig i säkert en timme. När jag höll på att somna då hörde jag någon som gick på verandan. Nyfiken som jag är så studsade jag ju upp. Såg ryggtavlan på Kurt. Han hade varit hit och levererat en julgran åt mig. Härligt med snälla vänner. Somnade iallafall om och vaknade 13.45.
Fixat fönstret i sovrummet så nu känns det iallafall som adventstider när man är inomhus.
Satt och tittade i lite gamla bilder. Så idag blir det tre bilder på Simon från hösten 2001. Tio år sedan, vart tar tiden vägen ?
En liten tuffing med sin hatt han hade köpt på marken.
Farbror Kurt fixade den här sparkcykeln från Wasa till Simon.
Innebandykillen.
Sten-Åke har åkt iväg till Karlskoga för att titta på grabbarnas match mot Arvika. Själv skall jag ta mig ett bad innan jobbet.
Sofie var hit förut. Hon hade tagit sitt första venprov. Det hade gått jätte bra när hon väl vågade börja. Kul för henne.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Marie

Fin "liten" grabb som har blivit stor nu. vi saknar honom här på kartro.

2011-11-30 @ 06:56:11
Postat av: Susanne

För mig kommer han nog alltid att vara " liten" är nog för att han är yngst. Ja det är lite tråkigt att han inte är kvar hos er.

2011-11-30 @ 12:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0