7 November 2011

Natten på jobbet gick bra, värre blev det när jag skulle somna på morgonen när jag kom hem.Sista gången jag tittade på klockan var den 10.20 då hade jag inte sovit en blund. Mådde illa och allmänt olustig. Blev iallafall några timmars sömn till slut.
Åkte till ICA för att handla lite. Där träffade jag på en gammal " Wasakärring " som jag stod och pratade med en lång stund. Hon har nog varit pensionär i cirka 10 år. Pigg och alert var hon.
Hade fått ett sms på mobilen att modemet hade kommit så jag tog vägen förbi COOP för att hämta det. Gav henne mitt körkort, blev problem direkt för paketet kom till Sten-Åke Larsson. Men ibland är det faktiskt bra att bo i en liten stad för jag talade om Stenis personnummer och då fick jag paketet. Finns en del snälla människor.
Under eftermiddagen har vi haft besök av våra goa kompisar Pappa och Sofie. Pappa var jätte länge sedan jag träffade så det var bra att få se att han mådde bra. Vi fikade och pratade bort en stund.
Nu ikväll har jag bakat en tårta och skurat golv. Imorgon får jag besök av några arbetskamrater.Ja visst ja jag kopplade in det nya modemet så nu fungerar telefonen som den skall igen. Känns bra att kunna svara när det ringer utan att det brusar.
Även om inte klockan är så myckat så blir det nog kvällen för mig snart.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0