9 Oktober 2011

Sista tidiga morgonen för den här gången. I morse var det - 2.4 grader när jag skulle åka till jobbet. Så mina trumpetblommors blad fick stryka på foten. Sten-Åke var snäll och bar in allihop på Sofies gamla rum. Så nu får jag klippa ner dem imorgon. Pellargonerna däremot klarade sig bra. Dags att ta in dem också och plantera ner ljungen.
På jobbet gick det fort och roligt. När jag slutade var det bara att göra sig i ordning och styra kosan först mot Nykroppa, där Pappa var snäll och släppte till lite ved. Det skall vi ha och elda med när vi skall åka upp till Björnrike. Sedan gick färden vidare mot Karlskoga. Sofie, Tindra och jag stannade hos Marina med familj. Simon och Stenis åkte för att titta på Sammy när han spelade match.
Marina hade maten färdig när vi kom och det smakade jättegott efter en hård arbetsdag. Vi fick tacopaj och sallad.
Efter maten vilade sig några framför Marinas nya teve. Att Tindra följde med oss berodde på att Sofie var barnvakt åt henne.
Marina fyllde år när jag var i Turkiet så nu hade hennes storasyster lite dåligt samvete att hon inte hade fått sina paket förrän nu. Men som det heter bättre sent än aldrig.
Jag hade också tur och fick en massa paket. Tre jätte stora där det var en servis i. Nu blir det till att rensa ur i skåpet så att jag får plats. Tack Marina med familj och Mamma för min fina present.
Sen är det ju gullungen Jennifer som hade köpt en egen present till sin Moster. Den här presenten måste få sin egen lilla hedersplats. Visst var det väl gulligt .
Tre söta flickkusiner. Emelie, Jennifer och Sofie.
Eddie och jag hade också lite kul på våran sida av bordet.
Men roligast hade nog de här när de testade Marinas present som hon hade fått av sin familj när hon fyllde år. Det var en Zumba skiva. Så nu blir det nog mycket träning på Övre Trädgårdsgatan.
Sten-Åke hämtade upp oss strax efter halv sju. Då regnade det och det har det gjort hela kvällen.
Nu är det dags för mina blå att få vila sig lite grann.
God natt Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0