2 September 2011

En tidig morgon 4.10. På jobbet gick det i ett, det är ju bra för då går ju tiden fort men ibland känns det som det går lite väl fort. Vi hade ett Molin - möte om våran situation. Vi måste visa Italienarna att de kan lita på att vi kör bättre än vi gör nu. Vi har visst en månad på oss annars skall det bli åtgärder. Och vad det är för åtgärder har vi ingen aning om.
En stund efter att jag kom hem så dök Charlotte upp. Hon hade med sig en massa leksaker som Erik skall ärva efter Viktor. Vi hade en trevlig pratstund.
Simon hängde med Sten-Åke hem från jobbet. Han hade beställt sig lite nya kläder som hade kommit hit till stan. Så här glad var han när han hämtade allt det nya.
Nu är vi redo att  gå ut på stan och kolla in marken.
Stenis träffade på sin vän Torbjörn som stod och sålde lotter. Här pratar de med varsitt barn. Sten-Åke med sin dotter och Torbjörn med sin son.
När vi hade gått ett varv så tog vi oss en korv innan vi skulle gå hem. När vi satt där så kom Conny och Viktor. Vi pratade med dem en stund. Conny var så glad för han hade fått fast jobb på Wasa. Viktor var också glad och lite sprallig.
En liten kvällsvy över vattnet mot en del stånd som hade öppet.
När vi kom hem strax före nio så kom vårat Göteborgsfrämmat. Britt - Marie som är på bilden. Sten-Åke är Farbror till henne fast hon är ca 2 år äldre han honom. Sedan var Therese med, Hans-Eriks flicka. Therese hade även sin pojkvän med till Värmland.
Nu har klockan runnit iväg så nu börjar det bli dags att krypa till kojs.
MarknadsKram ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack du :((((

2011-09-03 @ 04:52:51
Postat av: Marina Svensson

Det var väl inget fel på den Lotta. Kram <3

2011-09-03 @ 08:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0