20 September 2011

Hade en bra jobbnatt på Barilla. Var faktiskt inte allt för trött. Somnade strax efter halv åtta. Vaknade av att jag hörde något ljud vid klockan 12. Mycket riktigt det var Sofie som var inne och smög. Hon hade fått reda på att hennes soffa hade kommit så hon var på väg för att hyra en släpkärra och åka till Karlstad och sommarlagret.Det enda som var tråkigt var att ingen vän hade tid att följa med henne. Men jag visste att jag skulle få svårt att somna om så jag borstade tänderna och följde med henne.
Jag hjälpte henne upp med den minsta sektionen när vi var hemma men jag trodde jag skulle svimma så jag sa att de andra två får vänta tills Pappa kommer från jobbet. Men då var Anders snäll och hjälpte till, så han blev några minuter sen till sitt jobb.
När jag gick hem från Sofie mötte jag Maria ( hon bor på det boendet där Sofie jobbar ) Hon kramade om mig och talade om hur mycket hon tyckte om mig och Sten-Åke. Det värmde en trött liten människa.
Hade tänkt gjort lasagne idag men eftersom det blev en Karlstadsresa så fick det bli spagetti och köttfärssås istället.
Alice kom in en sväng när jag höll på med maten. Hon har börjat hämta sig lite efter proppen i lungan. Hon såg betydligt piggare ut nu än sist jag pratade med henne.
Har vilat en timme i soffan så nu är det bara att göra sig i ordning för ett nytt pass på jobbet.
Kram alla vänner ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0