16 April 2012

Vaknade halv nio av en massa oljud utifrån. De har börjat med genomfarten precis utanför vårat hus igen. Får se till att ha öronproppar hemma imorgon när jag skall sova på dagen.
Efter frukost - lunchen så gick jag och Simon ner till banken. Skulle höra efter om det gick att växla pengar genom Nordea men icke sa nicke. Det blir till att åka till Karlstad någondag och ta ut på Forex. Trodde man kunde beställa över nätet men Nordea hade inte det heller. Handelsbanken vet jag har det och det var jätte smidigt. Lenas Gösta hjälpte oss med det när vi åkte till Turkiet i höstas.
Simon och jag betsällde iallafall nya bankomat kort. Nu har vi Visa Electron och det var ett litet svagare kort än bara Visa. Så till veckan får vi " Vuxen - Kort" som Simon kallade dem.
Hade ett trevligt samtal med Åsa under eftermiddagen.
I dag provade jag en ny maträtt. Har ju lovat mig själv att bli bättre med att prova nya rätter. I dag blev det iallafall Husets Kassler gryta med pasta. Smakade riktigt gott och det bästa av allt den var väldigt lättlagad.
I dag blir det två bilder från 1980.
27 September 1980. Jag var barnvakt åt mina bröder denna helg. Deras föräldrar var iväg på en teater helg i Stockholm. Här är vi och tittar på Storebror Jimmy som har fotbollsmatch. Niklas och Linus i bild.
Sten-Åke är och hälsar på Pappa och Anita i Karlskoga. Hösten - 80
Nu skall jag ta mig ett bad så att jag blir pigg tills jag skall iväg och jobba natt.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0