19 April 2012

Gick upp strax efter åtta. Simon och jag hade bestämt att vi skulle åka till Karlstad under förmiddagen för att fixa lite ärenden.
Vi gjorde upp med Mamma att hon skulle möta oss utanför Forex. Det gick snabbt och lätt att växla in lite fickpengar till våran resa.
Köpte mig några toppar och två par byxor.
Tog en liten paus innan vi gick och käkade lunch.
Sedan tittade vi i några andra småaffärer innan vi åkte till den nyöppnade affären Lager 157. Trodde att det skulle vara massor av folk där men det var inga större köer.
Sofie ringde när vi var på väg till bilen. De var så nöjda med henne på praktikplatsen så hon hade blivit erbjuden sommarjobb fram till sista augusti. Verkade även som att det kunde bli fortsättning. Det var så roligt att höra vad glad gumman var. Roligt att hon får användning av sin nya utbildning på en gång.
Simon med sin nya jeansväst och solglasögon. En cool kille ♥
Sammy kom förbi och hämtade upp sin lillebror till inlinesträningen. Simon åkte med Storebror tillbaka till Karlskoga. Nu är det tomt här hemma igen.
Lillasyster Charlotte ringde och vi hade ett trevligt samtal. Var ett tag sedan sist.
När Lena kom för att ha syjunta här så fick hon börja med att lägga en beställning till Oriflame åt mig. Hon har varit så hygglig och lovat sköta den beställningen som skall göras när jag är Over There.
Eftersom jag inte hade tid att fixa något gott att käka åt oss sygummor så hade jag beställt en smörgåstårta åt oss. Ibland får man faktiskt lov att  vara lite bekväm.
Måste även berätta att jag är lite extra lycklig för idag fick jag femte säsongen av McLeods döttrar. Passar bra imorgon eftersom Stenis skall jobba natt med sina pojkar.
Kram♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0