26 April 2012

I dag börjar jag med ett försenat grattis till Signe som fyllde 10 år den 24 April. Hipp Hipp Hurra ! Jag hoppas att du hade en toppendag och fick många fina presenter. Katrin jag lovar att jag skall försöka skärpa till mig och inte glömma bort någon ♥ Men ärligt så vet jag faktiskt inte när Niklas fyller år ?
I dag vaknade jag halv nio av ett jäkla väsen på utsidan. De höll på med genomfarten precis utanför våran trappa. De hade nog en del att göra för det är berg där.
Simon och jag hade en trevlig förmiddag tillsammans. Vi åt frukost, spelade Rumble och pratade lite om ditt och datt.
På jobbet har det varit en bra dag som gick fort.
När jag kom hem så stod den här goda mackan på köksbordet. Måste säga att min sambo är faktiskt riktigt gullig. Han vet vad en hårt arbetande kvinna kan behöva ♥
Nu är det iallafall strax dags för sängen.
Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Katrin

Vilken fantastikt kusin min dotters mamma har! Gissa om det är någon som är supernöjd :-)Just för tillfället är hon dock inte supernöjd med livet. Hon är nämligen tvångshemma från skolan idag eftersom hon kräktes igår och förstår inte alls varför hon skall vara hemma IDAG. Tänk att tycka att det är så roligt att går till skolan :-)

Signe undrar vad du heter på Rumble (Signe heter siggesigg, men hon suger på rumble enligt egen utsaga)

Niklas är med största sannolikhet inte lika förtjust i att bli gratulerad som Signe... Vill du veta så fyller han år den 22 oktober ;-)

Arvid fyller år 15 maj, men det var faktiskt inte allvarligt menat att de skulle vara med i din gratulationslista. Du har ju onekligen en hel del närmre släkt som det är...

2012-04-27 @ 10:21:57
Postat av: Susanne

Jag tyckte det var kul att Signe hade reagerat. Det visar ju att ni följer mitt liv. Men jag får nog börja med att titta i min födelsedagsbok så att jag inte glömmer någon <3 På det här viset så skrev ju du till mig. Jag heter Smurftjejen på Rumble. Jag är inte speciellt bra på detta, men tycker det är kul omväxling.

Måste säga att det är positivt att Signe längtar till skolan.

Ni får ha det gott.

Kram Stor kusinen

2012-04-27 @ 10:31:16
Postat av: Visst är set skönt när barnen gillar skolan! Just nu är vi i Alimgsås och har så klart följt ditt och din familjs förehavande. Vad superkula tt ni skall åka till Californien allihop! Hälsa så myclket till

Visst är det skönt när barnen gillar skolan!

Just nu är vi i Alimgsås och har så klart följt ditt och din familjs förehavande. Vad superkula att ni skall åka till Californien allihop! Hälsa så mycket till kjell-Åke med familj och njut av semestern. Nu skall vi rusa iväg och äta middag med NIklas moster Viveka som fyller 73 år idag!

Kram Signe och Katrin

2012-04-30 @ 19:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0