20 Augusti 2012

Vaknade redan kvart i åtta. Men det var samtidigt rätt så bra. För jag hade bestämt med mig själv att jag skulle upp till vårdcentralen för att lämna prover. Ja jag har ju en tid hos läkaren den 31/8 och då skall man ju lämna fem dagar innan besöket. När jag kom dit strax efter nio så behövde jag bara vänta i två minuter. Det var en äldre dam som jag aldrig hade sett förut som skulle ta mina prov. Men efter att hon hade tittat på mina armveck så talade hon om att hon inte vågade sticka mig. Det känns ju verkligen betryggande. Det blev en annan sköterska som fick ta hand om mig. Hon lyckades perfekt för denna gång blev det bara ett litet rött märke, annars brukar jag vara blå i flera veckor.
Åkte till ICA för att fylla på mitt kylskåp. När jag stod i kön så var det ett pensionärspar före mig som hade storhandlat. Den som hade varit före detta par hade glömt en chokladkaka. Först såg det ut som att mannen skulle ge kassörskan chokladen, men antagligen eftersom inte hon såg honom så slutade det med att han stoppade ner den med sina andra varor. Visst är väl även detta stöld, även om det inte är från affären men den stackaren som hade glömt kakan kanske kom tillbaka och frågade efter den, och då fanns det ju ingen.
På jobbet har det varit varmt men ändå har tiden gått snabbt. Så med andra ord ett bra skift.
Här kommer några Janne bilder
 
Marina, Katrin och jag för 40 år sedan. Det var när Janne och Monika gifte sig.
Marina får sig en svängom med brudgummen.
God Natt Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Marina Svensson

Bilderna måste ha varit tagna efter vi badat i poolen, mitt hår ser lite slickat ut. Mitt intresse av dans kanske började där. Kram

Svar: Ja jag funderade på varför du var blöt i håret. Men jag tänkte att du kanske hade dansat dig svett. Kramiz
Susanne Svensson

2012-08-20 @ 23:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0