31 Augusti 2012

Ja då var det sista dagen i denna månaden också. Nu är det bara fyra månader kvar sedan är det nytt år igen.Så även om det har börjat mörkna ute nu så dröjer det inte länge innnan vi går mot ljusare tider.
Hade klockan på halv åtta och döm om min förvåning när jag vaknade till den. I vanliga fall brukar jag alltid vakna lite tidigare. 
Hade tid för mitt årliga besök hos min läkare på vårdcentralen. Alla mina värden var tydligen jätte bra. Hon till och med talade om för mig att det syntes på mig att jag mådde bra. Det var ju trevligt att höra.
Däremot så berättade jag för henne om min sambo Herr Larsson som jag tycker har lite för högt blodtryck. Det tyckte hon också så nu har han fått en tid nästa fredag för att kolla upp blodtrycket.
På jobbet var det en för ovanligheten skull lugn dag. Beror nog på att de har kört ur några linjer för att klara av att ge de som vill ledigt på marknaden. Ja nu menar jag inte att alla kanske får men så många som möjligt iallafall.
När jag kom hem så satte jag igång med att baka två silviakakor så att vi har lite kaffebröd om det kommer några kaffegäster imorgon.
Sten-Åke jobbar natt på sitt extra jobb så stackars jag är alldeles själv. Får se om Simon dyker upp lite senare han är iallafall här eftersom hans väska stod på soffan i köket.
Ni får alla ha en bra natt.
Kram ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0