9 Augusti 2012

Ja nu när vi var hemma och sov i våra egna sängar så vaknade vi inte förrän halv tio. Kylskåpet gapade ganska så tomt efter att Simon hade inventerat det när vi var borta. Frukosten fick bli äggröra och bacon, smakade bra.
Innan vi åkte till ICA så var vi bort till Barilla och lämnade tillbaka nyckeln till lägenheten. När vi kom hem så hade posten kommit och där låg lappen om att vi skulle ha lägenheten 6 - 8 Augusti. Tur att vi inte väntade på den i måndags.
Blev gräsklippning för min del innan lunchen. Var otroligt jobbigt att klippa, det var långt och lite fuktigt, men skam den som ger sig.
Lunchen intog vi på kinesen, det var buffé. Vi var de enda som satt ute. Men man måste ju passa på så länge vädret tillåter.
När jag var mätt och belåten så gick jag hem och putsade fönstren i Sofies gamla rum. Fattar inte varför man alltid skjuter upp sådana här saker, för när man väl börjar går det ju fort.
Sten-Åke fick också lite arbetslust så han satte upp våran nya taklampa till hallen. Skall bli kul att se hur den blir när det är mörkt.
Nu i kväll blir det tevetittande och kräftätning.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0