11 Februari 2012

Sov inte så bra i natt, men man börjar bli van vid det också. Sten-Åke kom hem från sitt extra knäck strax efter 10. Pappa tittade in en liten snabbis med tidningar och fick med sig våra pass. Vi hämtade upp Sofie halv tolv och åkte till Karlstad. Vi åkte ut till Bergvik och köpte ett par mysbyxor till Stenis och ett par skor till Sofie som hon skall ha när hon börjar sin praktik. Strax före två var vi på Flöjtgatan hos Mamma.
Niklas med fru Jessica och sonen Folke var också där. Jessica mådde inte så bra så henne såg vi inte så mycket av.Får hoppas att hon kryar på sig innan de skall åka hem med tåget imorgon.
Marina, Eddie och Jennifer kom strax efter oss.
Folke hade ju fyllt två år den 30 Januari så han blev lite uppvaktad med paket.
Jennifer var go och glad som vanligt.
Sofie och Folke ritar bussar och tåg. Han var lite förkyld stackaren. Näsan rann och han hade hosta.
Folke busar lite med sin Pappa Niklas.
Sten-Åke och Sofie har skoj med kameran.
Faster Marina får äran att leka med Folke ett tag.
Först när vi kom dit blev vi bjudna på en god äppelkaka. Några timmar senare blev vi bjudna på en superb lasagne som Niklas och Jessica fixade. Vi andra bara umgicks med varandra när de höll på som bäst i köket.
När vi kom hem så blev vi glatt överraskade för våran minsting var hemma. Han var på väg att ta sig ett bad. Sammy och Anna var hemma hos Annas syster Jessica. Simon passade på att följa med till Filipstad eftersom de ändå skulle hit.
Ja det har varit en händelserik och trevlig dag.
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0