13 Februari 2012

Simon hade åkt med Linn till Filipstad igår. Han var här och kollade på en match i Wasahallen. Han sov över och åkte tillbaka till Karlskoga med Sten-Åke i morse.
Sov någorlunda bra för att vara inför första fm - skiftet. På jobbet var det en bra dag.
Blev en tur till ICA innan jag åkte hem.
Sofie kom in och sa Hej när hon hade slutat jobbet på Storbrons Dagis.
Pratat en stund med Pappa. Nu är resan betald. Nu är det bara Simon som måste gå och fixa sig ett nytt pass. Hoppas att han får tummen ur ganska snart. Men känner jag den pojken rätt så kan det dröja.
Den här lilla tjejen ringde till mig. Fast hon är lite äldre nu. Kortet på Jennifer är taget 1999. Vi har pratat om att Jennifer skall komma och hälsa på när vi har tid.  Nu när hennes pojkvän Robin är utomlands så skall vi passa på. Jag har mycket gammal semester kvar som jag måste ta ut om jag inte vill ha det i pengar innan 1 april. Så nu har jag bestämt att jag skall vara ledig natthelgen. Därför passar det bra att Jennifer kommer på torsdag kväll. Hon åker med Sten-Åke när han slutar jobba. Det skall bli kul att få rå om henne alldeles själv.
En bild på Sofie och Emelie när Emelie var här och övernattade. Tycker inte det var länge sedan. Men nu snart fyller ju Emelie 24 år och Sofie blir ju 25 År till hösten.
Sammy när han fortfarande var hårfager. Kortet är taget i samband med ett inlineslopp.
Kramen på er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0